BIKAN
 
Resor med mervärde Upplevelser för alla

Vi åker till utvalda platser i Sverige och Europa.
Omväxlande och med allt från enkla till avancerade turer.
Upplevelseresor - Start  
 
Skidresor

En härlig hösthelg åker vi till Dalsland för långritter i skogarna sydost om Bengtsfors. Vi rider långa och utmanande pass i omväxlande terräng under ledning av erfarna guider. Det blir en fantastisk upplevelse för alla och vi minns speciellt de lång galoppsträckorna och de hänförande vyerna.

 

 

En rikt illustrerad reseberättelse av  Gunilla Delaude. Foto Håkan Landberg och deltagarna

 

Detta är del 1 av reserapporten.

 

Gå till del 1 2 3 4 5 6 7

Vandringsresor
Cykelresor
Ridresor
Resmål
Reseberättelser
Kanotresor
Seglingsresor
Vinresor
Stugor på västkusten
 
 
Skönt att komma fram efter en resan från Ljungskile. Kardinals finner sig omedelbart till rätta och går ner för att hälsa på gårdens hästar i hagen bredvid.

När alla kommit fram och lastat av sina hästar, samlades vi på Västerhögen för att lära känna varandra och prata om förväntningar och önskemål inför helgens ritter.

Våra guider skulle bli Bosse och Gunvor som har ridit i Dalslandsskogarna  i många år. Vi kände oss varmt välkomna i deras kök.

 

Gå till del 1 2 3 4 5 6 7

Vi ser runt köksbordet Gunilla, Eva H, Gavin, Gunvor, Eva S, Bosse, Quinn och Tommy. Håkan gömde siig som så ofta bakom kameran och på köksbänken sitter Malin.

Det var ett kvalificerat gäng som Håkan och Eva samlat inför denna helg. Gruppen bestod av 3 västernkillar, halvproffs på uppfödning, inridning och hästutbildning . Eva H har ridit i många år och på många uteritter i olika länder. Hon har även ett förflutet som ordförande i Ljungskile ridklubb där jag (Gunilla) numera jobbar heltid som verksamhetschef och ridinstruktör.

Håkan och Eva S driver BIKAN resebyrå och skulle tillsammans med Malin serva oss under helgen. Eva S är även hon en erfaren ryttare men fick sitta på bänken då hon hade ett nyopererat knä - hon var riktigt avundsjuk på oss andra.

Gå till nästa